Anpassa din hoodie till företaget

Det som är så bra med en hoodie, är att den går att sy upp och tryckas i alla möjliga varianter och stilar. Förr var det endast bomullskvaliteten som stod i fokus men numera går det att göra hoodies i alla möjliga textiler. Dock är det viktigt att tänka på att använda sig av ett tyg som känns skönt och behagligt och som samtidigt ger en känsla av bra kvalitet, annars finns det risk för att folk inte bär den. Anpassa din hoodie till ditt varumärke och välj de färger och stilar som går stick i stäv med var du står för och ditt företags värderingar. Är det ekologiskt tänk som står i centrum, ska du givetvis se till att ta ett ekologiskt tyg som andas.

Vilka färger ska man ta?

Detta är en fråga som du måste ställa dig själv och fundera över. Det är alltid bra att tillverka några exemplar i olika färger så att de tillfredsställer allas behov. En man kanske vill ha en sobrare färg medans en kvinna gillar klarare kulörer. Även detaljerna på tröjan kan variera. En hoodie för ett barn ska kanske ha flera praktiska detaljer än en vuxens då barn gärna stoppar saker i fickor, etc. Se alltid till att vara innovativ men överdriv inte för mycket; det kan ge motsatt effekt och göra dina hoodies till garderobsplagg som bara hänger där på en galge och samlar damm. Var originell men sätt dig även in i dina kunders tankesätt.

Detaljer

En hoodies detaljer är vanligtvis ganska sparsmakade, men där kan du givetvis förändra saker och ting. Även om du inte vill sy dit alltför många detaljer, kan du istället välja att sätta din tryckta logga eller bild/budskap på annorlunda ställen. Det är kanske bättre att välja en relativt enkel design och gå starkare fram när det gäller trycket och var det kan tänkas placeras. Du vill få fram ditt företags budskap men samtidigt värna om att folk bär din hoodie, oavsett om det handlar om kunder eller arbetskamrater.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *