En hoodie för alla smaker

Glöm det där med att det bara är skumma individer som har på sig en hoodie. Numera är detta ett unisex-plagg som även lämpar sig utmärkt för barn. Det är just det som är så bra när du ska marknadsföra ditt företag med hjälp av en hoodie. Förmodligen har du både män och kvinnor på din arbetsplats och om inte så finns säkert båda könen bland dina kunder. Dessa personer i sin tur, har inte sällan barn som även skulle uppskatta en personlig hoodie. När du beställer ditt tryck hos printoz.se har du möjlighet att trycka upp dina budskap eller design på hoodies som både är tillverkade för män och kvinnor, respektive barn.

Olika storlekar

Det bästa är om du väljer några olika modeller av hoodies för att rikta dig både till män och kvinnor. Du kan även med fördel trycka upp några som är till för barn i några olika barnstorlekar. På detta sätt har du ett lager av tröjor som du kan dela ut när det passar – till företagsevent, till kollegor eller till kunder när du skickar presenter till dem vid olika högtider, till exempel. Folk blir alltid glada av att få uppmärksamhet och vad kan vara bättre än en gåva som kan bäras dagligen av hela familjen?

Du kan exempelvis ta storlekarna S-M-L för både män och kvinnor och variera designen och färgvalet en aning beroende på kön. Till detta kan du lägga till en modell som får stå för en unisex-modell som lämpar sig både för henne och honom. Tänk dock på att inte vara för vågad i denna design så att båda könen verkligen kan tänka sig att bära tröjan.

Variera designen

När det kommer till designbiten eller trycket, kan det vara lite roligare att variera stilen genom att inte ha exakt samma stil för män respektive kvinnor. Samma sak gäller barn. Våga välja annorlunda färgskala eller storlek på budskapet. Även detaljerna kan varieras något för att markera vilken tröja som tillhör vem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *