Inta en ledig approach med en hoodie

Det är inte alltid man vill snofsa till sig när man arbetar eller när man är ute på olika mässor och event. Ibland kanske den fina stilen inte ens passar ihop med företagets image och när ingen annan någonsin går klädd i skjorta och kostym till arbetet, varför ska man då låtsas vara något man inte är bara för det är mässa?

Ge ett gott intryck med en hoodie

För att delge sina kunder ens värderingar och visa företagets principer, stil och tankesätt på ett avslappnat vis, kan en hoodie vara mer än effektiv. En snygg och stilren hoodie med bra passform och fina detaljer med ett tryck som säger mer än tusen ord, kan dra till sig betydligt mer blickar än en vanligt tråkig kostym. Det viktiga när man har “klätt ner sig” en aning är dock att fortfarande hålla stilen och se proper ut. Se alltid till att trycka upp ditt budskap och text hos en bra firma. Printoz.com levererar garanterat snygga resultat. Välj sköna men lite mer exklusiva material även om det bara är fråga om bomull. Denna råvara har nämligen massor av olika kvaliteter så se till att välja en av de bättre som exempelvis ekologisk bomull.

Gör att hoodien kommer till sin rätt

Tanken är att ditt budskap på tröjan samtidigt ska sammansmälta med själva tröjan och ser tröjan ful och grisig ut spelar det ingen roll om du har jobbat dygnet runt för att få fram det perfekta trycket. Det gör sig helt enkelt inte då. Se därför till att alla detaljer kommer till sin rätt och att din avslappnande stil bärs upp av tryckkvalitet, material, sömmar och passform. Bär gärna din hoodie till några snygga byxor eller en fin kjol för att samtidigt ge ett extra välvårdat intryck. Detta gör att även kunder och omgivning kommer att avundas din tröja och vilja ha en likadan, vilket liksom är tanken med det hela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *