Placera dina tryck på hoodien

När man ska bestämma var man bör placera trycken på sin hoodie, finns det flera aspekter att ta hänsyn till. Dels ska det se snyggt ut och dels ska trycket synas. Samtidigt vill man ju vara lite originell och kanske inte bara placera trycket mitt fram hela tiden, som de flesta andra gör.

Olika placeringar

En smart idé är att placera sitt tryck så att det syns i alla positioner, oberoende av hur bäraren av tröjan rör sig. Ett tryck fram och ett annat i en annan storlek bak på tröjan kan vara en fördel. Även ett litet tryck på ärmen eller på huvan själv, kan vara oerhört snyggt och samtidigt hjälpa till att sprida ditt budskap ännu mer. Du kan också sätta ett tryck fram och ett annat bak som till exempel en bild och en mindre logga framtill och bara loggan på tröjans baksida. Eller sätta loggan eller budskapet bak och göra ärmar och huva i färg med hjälp av bilder, illustrationer eller motiv. En enkel sak som är mycket innovativ men ändå inte sticker ut alltför mycket, är att ha yttersömmarna i någon stark färg men resten av tröjan i en neutral nyans.

Många möjligheter

När det rör sig om huvtröjor är möjligheterna stora. Du kan i stort sett gå hur långt som helst men se dock till att din hoodie inte blir överbelamrad med tryck och text så att folk som ser den blir konfunderade. Satsa hellre på en enklare design med små, unika detaljer än en massa klotter som ingen begriper. På printoz.com kan de hjälpa dig med lite idéer angående placeringar och råd på var och hur du får fram ditt budskap på bästa sätt. Trycket görs med de bästa metoderna och de klaraste färgerna som inte bleks i första taget. Du följer med i processen från start till slut för att alltid vara säker att din slutprodukt blir som du vill ha den.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *