Sätt ditt tryck på en hoodie

Att trycka upp ett personligt tryck eller ett budskap som antingen ger dig en originell stil eller som fungerar som marknadsföring åt ditt företag, är något som förekommer allt mer. En hoodie är inte bara ett mjukt och skönt plagg att chilla i eller arbeta i – den håller dig även varm samtidigt som den fungerar som en vandrande reklampelare vart du än går.

Sprid ditt varumärke överallt

Genom att bära en hoodie med företagets egna tryck på eller skicka ut en hoodie till dina närmaste kunder eller arbetskamrater, kommer du definitivt snabbt att få respons då folk gärna bär en huvtröja lite varsomhelst. En hoodie tas med till gymmet, den bärs av folk på stan, i tunnelbanan, på arbetsplatser, i hemmen, bland kompisar och faktiskt överallt där det inte finns klädkoder, naturligtvis. Det är därför oerhört lätt att sprida ditt budskap till en så stor skara människor som möjligt och på så sätt göra reklam för ditt företag.

Tryck upp din egen hoodie

Om detta är en idé som tilltalar dig, så ska du inte tveka. På exempelvis printoz.com får du massvis av huvtröjor i fina kvaliteter att bestämma mellan som du sedan kan låta trycka upp. Varför inte designa din egen bild eller motiv att ha på tröjan tillsammans med din företagslogga och sedan skapa den mest personliga hoodien i världshistorien? Du kan sedan skicka ut den till nära kunder eller kollegor som present eller som reklammaterial. Hoodien kommer säkerligen att uppskattas och bäras i många situationer.

Skicka ut den i samband med högtider, innan semestern eller som tack för hjälpen till någon. Hoodies finns i många olika storlekar för både män, kvinnor och barn och det är mycket lätt att anpassa trycket eller loggan till tröjans alla delar för att göra den så unik som möjligt. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *